Főoldal Szereplők Részek Díjak és Blogversenyek Cserék

Közvélemény kutatás..

Sokszor láttam már, hogy azon ment a vita miért pont róla van a legtöbb blog és miért nem róla. Vettem a bátorságot és megkérdeztem néhány bloggert /és nem bloggert/ nekik miért pont az adott fiú a főszereplőjük /ha csinálnának róluk ki lenne/? 
A válaszok a következők:

Horváth Réka:
Főszerepben Ashton 
Miért?-->Tudom, hogy említetted, hogy ne mondjam azt, hogy Ashtont azért választottam, mert a   kedvencem, de hazudni nem fogok.
Valójában annak, hogy a kedvencem nem sok köze van hozzá, hogy miért választottam. Ő volt az,   aki tökéletesen megtestesítette azt a férfi személyt, akit főszereplőnek szántam.
Persze (főleg ha E\1ben írunk) általában a saját vágyainkat, álmainkat, elképzeléseinket írjuk bele a történetbe. Oké, megint kilyukadtam ott, hogy ő a kedvencem. 
Őt választottam legfőképpen azért, mert a személyt (akit én előre belső tulajdonságaival elképzeltem) tökéletesen megjeleníti. Úgy értem, hogy az általam kitalált belső (és persze külső) tulajdonságok teljesen tükröződnek rajta. Úgymond kompelzálja a belsőjét. A külseje már egyféleképpen a jelleme. Blogja: http://truee-alone.blogspot.hu/

Tóth Krisztina:
Főszereplők: Michael és Ashton

Miért-->Talán azért mert a két főszerepet kapó lánynak köze lesz majd a későbbiekben hozzájuk,de nem szeretném elmondani részletesen,hogy mi lesz benne...Legyen meglepi! 
Blogja:www.almaim-szep-tortenetei.webnode.hu

Bodnár Csenge:
Főszerepben: Michael

Miért-->Michael egy igazán különleges, az én szememben 'titokzatos' karakter. Nem igazán érdekli mit gondolnak mások, ez fogott meg benne. Amiért mindig életvidám, és mindenkit megnevettet. Valószínű hogy neki is vannak problémái, de ezt nem nagyon mutatja ki. (Éppen ezt szeretném megmutatni a fanfictionben hogy egy ilyen embernek is lehetnek, sőt, vannak átlagos gondolatai, gondjai.) Nagyban befolyásolja a személyisége mások életét, és engem ez inspirált. Hogy mindig valami hülyeséget csinál de (nagyon-nagyon ritkán) komoly is tud lenni. Hát ennyi lenne amiért róla írok. Remélem nem lett túl "nyálas" és furcsa!

Blogja: még nem nyilvános 

Laky Emese
Főszereplő: Michael

Miért--> Szóval, igazából régen nagyon kedveltem, mint zenészt. És idegesített, hogy egyetlen hozzá kapcsolódó történetet se találtam (akkoriban). Volt egy szerintem eredeti történet ötletem, amihez rengeteg alapanyagot gyűjtöttem előzőleg. Helyszínek, karakterek, zenék és szereplők. Szeretek valósághű maradni. Csak azért nem kezdtem hozzá, mert nem volt meg a fiú főszereplőm figurája, aztán mikor már az együttes összes kész számát ismertem, felfigyeltem rá. Megláttam benne a fantáziát, amit sok másik lány nem.
Blogja:http://assassination-of-my-life.blogspot.hu/
Dorina:
Nincs blogja
De ha lenne Michael vagy Achton lenne a főszereplő Miért--> Mert ő a két legszimpibb.
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése